Belangrijk nieuws:

Waarom pensioensparen doen bij een verzekeraar?

Voor een aantrekkelijk en zeker pensioen!

Uw pensioenkapitaal is nergens zo veilig. Verzekeraars zijn namelijk heel voorzichtig met het geld dat u hen toevertrouwt. Zij zorgen dat zij altijd een extra buffer hebben voor het geval het een keertje wat minder gaat. Bovendien beleggen zij het geld op een veilige manier, zoals in staatsobligaties.

Daarenboven weet u van te voren wat u minimaal bijeen zult sparen. Verzekeraars garanderen u namelijk een vast rendement en kunnen u zelfs nog een extraatje geven onder de vorm van winstdeelname.

Ook niet onbelangrijk om te weten is dat u op een zeer flexibele manier aan pensioensparen kan doen. U bent niet verplicht om iedere maand een vast bedrag te sparen. U kunt soms wat minder sparen, bijvoorbeeld wanneer u net uw droomhuis of appartementje heeft gekocht.

Pensioensparen is met andere woorden een flexibel en veilig product dat u toelaat met een gerust hart uw pensioen tegemoet te zien.

Bekijk hier de pdf brochure over pensioensparen uitgegeven door Assuralia (onafhankelijke beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen).

Je bent hier: Home