Belangrijk nieuws:

Sparen en beleggen

sparen_en_beleggenSuccesvol beleggen is nooit het resultaat van improvisatie, want het beleggingslandschap verandert namelijk voortdurend, wel van een planmatige, goed doordachte aanpak die vooral bij u past.

Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar beleggingen die in het licht van de actuele marktomstandigheden, optimaal tegemoet komen aan uw behoeften.
Centraal in onze aanpak staat daarbij het respect voor uw beleggersprofiel.

Elk spaar- en beleggingsproject vraagt tijd om te rijpen/beslissen.

Op onze website vindt u daarom ook geen 'beleggingstip' of 'beleggingsproduct' van de maand. Dit is een bewuste keuze, want een portefeuille samenstellen vraagt maatwerk.

Wij screenen graag uw behoeftes en noden tijdens een persoonlijk onderhoud. En hierbij is de stabiliteit van ons kantoor ook zeer belangrijk. Een klant, reeds 25 jaar klant in ons kantoor, heeft op vandaag nog steeds dezelfde gesprekspartner en dat geeft vertrouwen.

Bovendien gaan wij verder met ons advies dan over beleggingen alleen.

Op vandaag maken we een 'planning' op (middel)lange termijn waarbij fiscaliteit, successie, overdracht van vermogen en indekking van specifieke risico's mee opgenomen worden in het gesprek. Ons kantoor heeft 2 onafhankelijke financiƫle planners ter beschikking.

Je bent hier: Sparen en beleggen