Belangrijk nieuws:

Hospitalisatie

hospitalisatieJaarlijks wordt één gezin op drie geconfronteerd met een hospitalisatie ! En u hoeft daarom nog niet zwaar ziek  te zijn om een gepeperde ziekenhuisfactuur voorgeschoteld te krijgen.

De keuze van een ziekenhuis, een arts, een privékamer kan de factuur immers snel doen oplopen. En de uitkering van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht. U sluit dus beter een hospitalisatieverzekering af.

De hospitalisatieverzekering vergoedt de kosten van een verblijf in het ziekenhuis en een aantal andere kosten. Er zijn wel veel verschillen tussen de verschillende aanbieders – zorg er dus zeker voor dat u een goede dekking geniet! (kosten voor een na hospitalisatie, zware ziekten, vrijstellingen, beperkte tussenkomsten...)

Graag ons advies of een vergelijkende studie? Contacteer ons dan zeker!

Wat indien u een groepscontract heeft bij uw werkgever?

Een hospitalisatieverzekering kunt u op individuele basis aangaan of via uw werkgever.

Als u collectief verzekerd bent, dus via de werkgever, wordt u opgenomen in een verzekering die het personeel dekt, zonder verder onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid te maken.

Een ander voordeel is dat de werkgever de premie vaak deels of volledig voor zijn rekening neemt. De hospitalisatieverzekering wordt zo een niet te onderschatten extralegaal voordeel. U heeft dan zeker geluk, want het gaat hier om een mooi voordeel.

Maar wat gebeurt er als u morgen uw werk verliest, verandert van werkgever of op het einde van uw carrière komt? Kunt u dan blijven genieten van dit voordeel aan dezelfde voorwaarden?

Kies daarom voor een aanvullende verzekering op uw groepscontract wat er voor zorgt dat u op een gemakkelijke manier en vooral aan een voordelig tarief uw collectieve polis kan omzetten naar een persoonlijk individueel contract.

Meer informatie? Wij maken graag een tarief voor u op!

offerte