Belangrijk nieuws:

Uw beroep en verzekeringen

 

Als architect of ingenieur zijn er veel risico's waarmee u binnen uw beroep rekening moet mee houden. U komt immers veel in contact met leveranciers, onderaannemers,... welke voor conflicten kunnen zorgen. Ook met de bouwheer, of de buren kunnen er geschillen ontstaan. Of wat als er iets misgaat met uw project? In veel van deze gevallen wordt de aansprakelijkheid van de architect of ingenieur ingeroepen. U kan dus maar beter goed verzekerd zijn tegen dergelijke risico's.

 

Als gespecialiseerde makelaar binnen de sector staan wij u graag bij met het nodige advies ten einde de juiste polis te onderschrijven. Bovendien kan u bij onze specialisten ook terecht voor eventueel technische en juridische vragen omtrent uw verzekeringen. Uiteraard engageren wij ons ook om u bij te staan bij het invullen van uw jaarlijkse aangifte, toch één van de belangrijkste momenten in verband met uw polis beroepsaansprakelijkheid.

Bovendien, door onze onafhankelijkheid hebben wij de mogelijkheid samen te werken met alle spelers op de markt. Op die manier kunnen wij een efficiënte en doorgedreven marktstudie uitvoeren om aan u een oplossing op maat aan te bieden.

Indien u interesse heeft voor een vrijblijvende analyse van uw huidige polissen of u wenst graag bijkomende informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren

eenvraag-hoverofferte-hover
 
HDI_Gerling Arco_Logo Protect Euromaf_Logo

 

Je bent hier: Alle verzekeringen Architect - Ingenieur Algemeen Uw beroep en verzekeringen