Belangrijk nieuws:

Uw beroep en verzekeringen

 

Als architect of ingenieur zijn er veel risico's waarmee u binnen uw beroep rekening moet mee houden. U komt immers veel in contact met leveranciers, onderaannemers,... welke voor conflicten kunnen zorgen. Ook met de bouwheer, of de buren kunnen er geschillen ontstaan. Of wat als er iets misgaat met uw project? In veel van deze gevallen wordt de aansprakelijkheid van de architect of ingenieur ingeroepen. U kan dus maar beter goed verzekerd zijn tegen dergelijke risico's.

 

Als gespecialiseerde makelaar binnen de sector staan wij u graag bij met het nodige advies ten einde de juiste polis te onderschrijven. Bovendien kan u bij onze specialisten ook terecht voor eventueel technische en juridische vragen omtrent uw verzekeringen. Uiteraard engageren wij ons ook om u bij te staan bij het invullen van uw jaarlijkse aangifte, toch één van de belangrijkste momenten in verband met uw polis beroepsaansprakelijkheid.

Bovendien, door onze onafhankelijkheid hebben wij de mogelijkheid samen te werken met alle spelers op de markt. Op die manier kunnen wij een efficiënte en doorgedreven marktstudie uitvoeren om aan u een oplossing op maat aan te bieden.

Indien u interesse heeft voor een vrijblijvende analyse van uw huidige polissen of u wenst graag bijkomende informatie, aarzel dan zeker niet ons te contacteren

eenvraag-hoverofferte-hover
 
HDI_Gerling Arco_Logo Protect Euromaf_Logo

 

Uw jaarlijkse aangifte beroepsaansprakelijkheid

Één van de belangrijkste momenten in verband met uw polis beroepsaansprakelijkheid staat voor de deur: uw jaarlijkse aangifte

Zoals afgesproken kunt U beroep doen op onze specialisten om Uw aangifte onafhankelijk en kritisch te analyseren.

Uw aangifte is immers dé bouwsteen van uw polis beroepsaansprakelijkheid en zeer belangrijk in geval van schade. Net daarom is het van zeer groot belang Uw projecten op een goede manier aan te geven.

Wenst u graag gebruik maken van deze gratis screening, neem dan gerust met ons contact op om een afspraak te maken.

Dit kan via 09/272.71.49 of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Tot binnenkort?

Actualiteit

Er is een groot tekort aan middelen voor scholenbouw. Daarom is de Vlaamse overheid op zoek gegaan naar een alternatieve manier om de lange wachtlijst in scholenbouw in te korten. Hiervoor werd de DBFM-vennootschap, genaamd "DBFM Scholen van Morgen nv" in het leven geroepen, dit is een samenwerking tussen de private partner (AG Real Estate en BNP Paribas Fortis) en de publieke partner. Deze vennootschap is verantwoordelijk voor de concrete uitwerking van het programma.

En u als architect?

Scholen_van_MorgenVoor de verschillende scholen worden er diverse competities georganiseerd tussen kandidaat-architecten om de ontwerpopdracht van specifieke bundels van scholen toe te wijzen. Reeds tientallen architecten hebben, rekening houdend met de contractuele voorwaarden eigen aan een DBFM-operatie, al hun interesse formeel bevestigd door zich voor één of meerdere bundels in te schrijven.

U krijgt een bundel toegewezen: hoe verzekeren?

De eerste contracten van DBFM-Scholen van Morgen zijn reeds ondertekend. Dus ook de eerste verzekeringspolissen dienen afgesloten te worden. Er worden door diverse maatschappijen met betrekking tot deze projecten dekkingen aangeboden. Wij wensen u er als architect toch op te wijzen dat deze niet steeds even volledig zijn. Elke opdracht in het kader van Scholen voor Morgen dient verzekerd te worden door middel van een polis eenmalige werf en mogen niet opgenomen worden in de abonnementspolis.

Het is dus zeker aan te raden om de verschillende voorwaarden en offertes met de grootste zorg te vergelijken.

Ons kantoor als gespecialiseerd onafhankelijk verzekeringsmakelaar met uitstekende contacten bij de maatschappijen (Protect, HDI Gerling, Arco, Euromaf) kan u zeker van dienst zijn.

Bent u als architect betrokken bij een project in het kader van Scholen van Morgen?

Contacteer ons voor een gratis offerte, met onafhankelijk advies. Het kost u niets, maar kan u veel opbrengen.

offerte